tiistai 27. lokakuuta 2009

Pedofilia


"Äiti pakotti lapsensa ryhmäseksiin" mikä saa ihmiset ihmiset tekemään, jotain näin kuvottavaa? Lähde. Jämsässä paljastui yksi kammottavimmista pedofiliatapauksista Suomessa. Syytettyinä on siis Äiti ja viisi miestä. Ilmeisesti osa miehistä seurasi tapausta Internetin välityksellä ja toiset olivat tapahtumapaikalla osallistumassa itse toimintaan. Iltalehti "uutisoi" yhden sähköisesti tilannetta seuranneen olevan 30-vuotias tunnettu muusikko. Lapset olivat teon hetkellä 1-3 ja 4-8 vuotiaita.

Uutisen jatkoksi Uudessa suomessa oli pätkä neljä vuotta sitten tapahtuneesta kunnianloukkauksesta, jossa Jämsäläinen nainen sai sakot haukuttuaan yhtä ylemmäntapauksen osallistujaa pedofiiliksi.

Oikeus langetti tuomioita kaikille osapuolille vaihdellen tapauksen vakavuudesta. Äidin avopuoliso sai 10 vuotta ehdotonta vankeutta. Toinen paikalla ollut mies sai kahdeksan vuotta ehdotonta ja äiti sai seitsemän. Internetin kautta toimintaa seuranneet saivat ehdollista vankeutta. Lähde.

En pääse mitenkään yli, miten jotain tälläistä voi tapahtua! Kuinka vialla on ajatusmaailman oltava, jos yllämainittuun toimintaan lähtee mukaan? On aivan käsittämättömän hirveää, että jotain tälläistä pääsee tapahtumaan.

Täytyy silti antaa kritiikkiä samaan hengenvetoon. Olisiko mahdollista, että ne kaikki rahat, jotka käytettiin epämääräiseen poliisin ylläpitämään ja toimimattomaan sensuurilistaan olisi voitu käyttää todelliseen rikostenehkäisytoimintaan? Eli miksi meillä ylipäätänsä on sensuuria tässä vapaassa oikeusvaltiossa? Sensuuri kaikessa muodossa pitää olla kiellettyä! Jos halutaan sensuroida jotain netti-liikennettä, niin siirrytään esimerkiksi Kiinaan. Se mitä haluan tällä sanoa on se, että toivottavasti tästä tapauksesta ei tule eräiden poliittisten toimijoiden uutta keppihevosta, jonka avulla he saavat tätä valtiota siirrettyä yhä enemmän valvonnan piiriin pois vapaasta yhteiskunnasta.

EDIT 29.10.2009 15:15: Aamulehti uutisoi "pedofiiliringin" osallistujien ammateista Lähde. Näistä lähinnä silmääni pisti Diakoni, joiden luulisi olevan ainakin Luterilaisessa kirkossa jotain muita kuin pedofiilejä. Tämän ymmärtäisi Katolisen kirkon papilta, joista ei julkisuudessa ole paljoa muuta ollutkaan kuin erilaisia pedofiliatapauksia (lähinnä rapakon takaa). Toivottavasti tämä ei paljoa vaikuta Kirkon imagoon. Toisaalta täällä ei reagoida aivan niin tunteellisesti tälläisiin epäkohtiin, kuin esimerkiksi Islamin uskoiset Muhamedin pilakuvista.

Ei kommentteja: