maanantai 9. marraskuuta 2009

Kuka näihin "huijauksiin" menee?


Kuka näihin huijausyrityksiin oikein lankeaa? Ketään viranomaistaho ei A) tarvitse sinun luottokorttitietojasi B) kysy niitä ainakaan sähköpostilla C) osoitteesta joka ei edes ole poliisin, muutama pointti ihan vain näin alkuunsa.
Sitten on vielä nämä spostin välityksellä liikkuvat jutut, joissa pyydetään "ylläpidon" toimesta lähettämään tätä viestiä eteenpäin, jotta varmennetaan että käytät tiliäsi. Ei hitto mitä dorkia ketä tätäkin uskoo. Näin tälläisen myös naamakirjassakin, on kyllä uskomatonta kuinka tyhmiä ihmiset oikeasti ovat.
Ja sitten nämä mesehuijaukset: Syötä tähän spostisi ja salasanasi, niin näet ketä blokkaa sinut! Siis MITÄ ***TUA oikeesti kuka näitä uskoo? Menee hieman käpy, kun joka suunnasta tulee spämmiä, kun jengi on mennyt syöttelemään salasanojaan!!! Vaihtakaa ne passut, älkääkä luoko uusia tilejä jättäen edellisiä spämmereille.
Nyt jengi järki käteen, eikä mennä syöttelemään niitä salasanoja ja käyttäjätunnuksia TAI antamaan luottokortin numeroita poliisille. Dodiin sainpahan tämänkin purettua :D

Ei kommentteja: