sunnuntai 30. elokuuta 2009

Opiskelijat huomio! Windows 7 Pro vain 19$

Kyllä se on totta. Liittymällä ACM:n opiskelijajäseneksi (19$/vuosi) saat oikeudet MSDN AA palveluun, josta voit ladata lailliset kopiot useasta Microsoftin käyttöjärjestelmästä ja ohjelmistosta! Ja kaikki tämä vain 19$/vuosi. Ja palvelun hyvä puoli on, ettei tarvitse maksaa kuin vuoden jäsenyys. Tosin vuoden päätyttyä oikeudet MSDN AA:n palveluun katoaa, mutta ainakin taskusta löytyy lailliset käyttöjärjestelmälisenssit.

Tästä linkistä löydät ohjeet miten toimia jos haluat edullisesti ladattua suuren määrän Microsoftin ohjelmistoja laillisesti.

Itselleni tuli jo ladattua Windows 7 Professional (32bit & 64bit), Vista (64bit & 32bit), XP professional ja kasa muita softia.

Pakko vielä mainita, että kyllä tämä on ihan laillista ja vielä lähes ilmaista :) Eikä kyseessä ole edes mikään TV-shop henkinen kusetus...

EDIT: Kuten kommentoija ilmoitti lähti Win 7 Pro MSDN AA:n jakelusta pois, eli enää sitä ei saa kyseisen organisaation kautta. Sitä ei tosin tiedä, missä vaiheessa tuo ilmestyy takaisin jakoon.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ei saa enää. Siellä on membership sivuilla nykyään iso ilmoitus siitä ettei Win 7 sisälly jäsenyyteen.